Tantes en ooms. Wil je aandeelhouder worden?

Dertig jaar geleden waren er 3 radiateurfabriekjes in Breda. Het vak sterft uit. Nu is er nog één. Tien jaar geleden waren er meerdere bedrijven in Breda die schoenen van de handrem opnieuw konden bekleden. Nu zit de dichtstbijzijnde in Roosendaal. Om de drukgroep van een 1ste serie Fulvia te laten reviseren, moeten we tegenwoordig naar Eindhoven.

Casa Lancia is in een goede positie om de know how in stand te houden zodat onze kinderen en kleinkinderen ook hun Lancia kunnen laten repareren  en eventueel laten restaureren. Wil je bijdragen als aandeelhouder of anderszins. Laat het weten. We zijn dan wel bezig met oude auto’s maar dat staat op een moderne manier werken niet in de weg.

Casa Lancia heeft de zorgplicht voor alle stakeholders hoog in het vaandel staan. Stakeholders vinden wij de mensen die bij Casa Lancia werken, klanten, leveranciers en aandeelhouders. Als ik met mijn Italiaanse vrienden op pad ben en we zitten met z’n veertigen aan tafel, dan zijn we toch met zijn allen familie.

Stuur een mailtje naar huib@viva-lancia.com