Lancia Oldtimer Garage Onderhoud Reparatie Revisie Restauratie Preparatie Leerbedrijf Breda Nederland

Lancia Fulvia Rallye 1.3

Fulvia super specialist. Flaminia Flavia specialist.

Een Flaminia, Flavia of Fulvia hoort beter te remmen en te sturen dan de meeste moderne auto’s. Twijfel je? Gaat je rempedaal bijna op de bodem? Heb je speling op het stuur? Kun je niet met 120 km/h over verkeersdrempels? Kom gerust langs. Wij keuren je Lancia graag.

Fulvia \Monte Carlo en Fulvia Zagato

Huib en Wainer zijn Lancisti in hart en nieren. Het zit in hun D.N.A.  Ze rijden zelf uiteraard op Lancia.

Aluminium Fulvia Zagato

Iedere Lancia is welkom. We zijn super gespecialiseerd in Fulvia en Flavia. Wil je zonder gezeur en mankementen weer jaren veilig en betrouwbaar rijden? Wij hebben er zin.  Casa Lancia is er klaar voor.

La Lancia è uno stile di vita. Een feestje dus. Op Lancia rijden is een feestje. Aan Lancia werken is een feestje.

Gratis snapshot keuring voor iedere Flaminia, Flavia of Fulvia.

Wanneer je voor de eerste keer met een Flaminia, Flavia of Fulvia bij Casa Lancia komt, keuren we de auto gratis. Dat is een keuring van maximaal een uur. Zonder enige verplichting. Indien gewenst maken we een plan van aanpak.

Ieder jaar komen er weer nieuwe Lancisti bij. Leuk. Welkom. Ik neem jullie graag mee in in de mooie wereld van de mooiste auto's. Wij zijn vaak te vinden op Lancia bijeenkomsten. Wat me opvalt is het sterke familie gevoel. Ik maak daar gebruik van bij het bouwen van deze site. Zo vind je de veelgestelde vragen onder "ma". Techniek onder "pa". De mogelijkheid om aandeelhouder te worden onder "tantes" We gaan het zien wat er zo nog meer naar boven komt. Zal nog wel een jaar duren voordat alles ingevuld is.

Lancista is Italiaans voor iemand die op Lancia rijdt. Dat kan zowel een man als een vrouw zijn. Het woord is mannelijk. Het meervoud is Lancisti. Het lijkt raar, dat een woord wat op -a eindigt mannelijk is. Het komt echter meer voor. Specialist is Specialista in het Italiaans.